La primera dinàmica amb els grups STO.4 i STO.5 l'havia plantejat igual amb el grup STO.6. Tot i això, i després de presentar el projecte als usuaris, ens vam adonar que no podíem iniciar el treball de la qualitat de vida amb les vuit dimensions.
Així, vam plantejar amb la psicòloga, que la millor manera de començar el projecte amb aquests dos grups, i tenint en compte les seves capacitats era el treball inicial sobre el concepte de QUALITAT.
Amb això, la sessió va ser molt més senzilla que amb el grup STO.6 però els resultats van ser igual de positius.
En aquest cas, vaig preparar un material amb fotografies de diferents objectes, els quals havien d'observar i identificar si eren o no de qualitat.
Aquesta sessió la vaig realitzar amb els dos grups després de fer la del grup STO.6, de manera que vaig utilitzar els cartells de QUALITAT i NO QUALITAT utilitzats amb el STO.6.
Aquest va ser el resultat:
Tot i que sembla que l'activitat es faci ràpidament, va ocupar tota la sessió de dinàmica, tenint en compte el nivell cognitiu dels usuaris. És per això també, que vam dedicar una estona a cada imatge, per tal que escollissin cadascun d'ells amb quina es quedarien i perquè. Les respostes eren senzilles: "està rota, no me gusta, esto es nuevo..."
Un cop feta l'activitat i per a assegurar-nos del significat que havien donat a l'elecció de les fotografies de QUALITAT i NO QUALITAT, vam recollir les imatges i les vam repartir entre tots ells, per tal que les col·loquessin a la columna corresponent.
Amb aquest resultat i pensant en la següent sessió, ja podíem continuar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario